Geld terug krijgen voor je oude iPhone

Een oude iPhone is vaak niets meer waard en je hebt veel last van concurrentie. Op marktplaats vindt je wel honderden oude iPhones. De kans is groot dat er geen interesse meer is in jouw iPhone omdat deze gewoon te oud is. Het laatste model kan je vaak al voor een paar tientjes goedkoper op Marktplaats vinden. Je hebt dan vaak nog een puntgaaf model terwijl die van jouw onder de krassen zit. Een oude telefoon inleveren bij een recycle punt is de ideale oplossing. Jouw oude iPhone 3 kan nog ruim honderd euro opleveren terwijl je dit op Marktplaats er niet meer voor kan krijgen. Je kan zelfs een oude telefoon inleveren met waterschade. Zo kan je nog geld terug krijgen voor een oude iPhone met waterschade.

Een oude telefoon inleveren is ideaal als je geen zin hebt om op Marktplaats je oude iPhone te verkopen. Marktplaats is meestal niet het medium waar je moet zijn als je nog veel geld wilt verdienen aan een oude telefoon. Een oude telefoon inleveren kan het beste bij de speciale recycling punten. Kijk gerust online wat je nog voor je oude iPhone terug kan krijgen. Soms kan het bedrag aardig oplopen en is het een oplossing als je de telefoon niet op Marktplaats kwijt kan. De meeste telefoons kan je ook nog eens gratis opsturen of inleveren bij een winkel om vervolgens het geld op je rekening te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>