Verschil tussen PC en Mac

Er zijn verschillen tussen een Mac en een PC. Bij de Mac is de sluimerstand razendsnel, je hoeft hem niet meer aan en uit te zetten. De Alt toets heet Option en de Apple Windows toets heet Command. De Command toets wordt gebruikt als je iets wil kopiëren en plakken. Er wordt dan geen gebruik gemaakt van CTRL. Een Mac besturingssysteem is gebaseerd op Unix. De meeste gebruikte programma’s kunnen op worden gestart via de programma iconen onderin het scherm, dat noemen we ook wel de Dock. De programma’s blijven op de achtergrond achteraf als je een document afsluit. Of dat je nu voor een Mac of een PC gaat kiezen is helemaal aan jezelf. Je hebt misschien zelf bepaalde wensen die je bij de een wel ziet en bij de ander niet. Daarom is het goed dat je nu gaat ontdekken wat het beste bij je past. Als dat een Mac is dan schaf je deze aan en anders kies je voor de PC.

Zorg dat je goed op een rijtje hebt wat je wensen zijn en dan ontdek je vanzelf wat jouw voordelen zijn als je een Mac hebt of wanneer je een PC hebt. Het kan allemaal voordelen met zich meebrengen maar het hangt er ook echt vanaf wat je wil doen. Kies hier nu voor en ontdek wat jouw opties zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>